Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 40 40 41

Send os en e-mail

Indoor

Der er 5 varer.

Klinker til indendørs brug

Er du i gang med den helt store renovering af badeværelse, gang eller køkken og er på udkig efter kvalitets klinker til gode priser? Så er du havnet det rette sted. Hos DK Fliser udvælger vi nøje vores leverandører, for kun på den måde kan vi sikre dig de bedste materialer. Klinker skal kunne holde til hverdagens slitage og holde sig pæne i mange år.

Billige klinker til ethvert rum

Hos DK Fliser kan vi godt li’ at skille os ud – ikke alene på kvalitet, men også på pris. Kvalitetsklinker behøver ikke nødvendigvis være dyre, det kræver bare lidt ekstra tid at udvælge de rette leverandører. Men med de rette leverandører og faste store varepartier kan vi tilbyde billige klinker til alle typer rum, uanset om det er vægklinker eller gulvfliser. Gulvklinker skal have en uhyre god holdbarhed, for at holde til den meget trafik og belastning. I vores sortiment af gulvfliser og vægfliser finder du blandt andet Keope fliser, NovaBell fliser, Marco Corina, Imola fliser, Travertin og marmor. Fliser som kan klare, at du taber en tallerken eller et glas marmelade. Men vigtigt for holdbarheden er også, at underlaget er korrekt. Har du ikke selv erfaring med lægning af fliser, anbefaler vi, at du får hjælp fra en fagmand. Ligger fliserne ikke korrekt, kan det resultere i, at de har nemmere ved at knække.

Indendørs fliser af bedste kvalitet

Vi fører et bredt udvalg af billige klinker til gulv og væg. Tag fx de populære Travertinfliser, som efterhånden er kommet tilbage til moderne indretning af badeværelser eller de imponerende stonewall fliser, som for tiden er rigtig populære som dekorativt element i stuen. Vi har mange typer indendørs fliser på lager, men har du forelsket dig i en klinke, som ikke er i webshoppen, er du altid velkommen til at ringe til os. Mange gange har vi mulighed for at skaffe klinker hjem til særdeles favorable priser, hvor selv vores konkurrenter ikke kan være med.

Brug for vejledning – kontakt os allerede i dag på telefon 29 82 83 83 eller mail salg@dkfliser.dk.

Underkategorier

 • **NYT** Keramiske Fliser
  Her hos Dkfliser.dk har vi et mål om at du skal kunne købe alt der har med fliser at gøre, deriblandt keramiske fliser. Det er en stor opgave men vi tager hele tiden små skidt og får tilført nye varer til vores sortiment. På siden nu finder du bl.a. keramiske fliser og indendørs granitfliser, er der nogle badeværelsesfliser du ikke kan finde er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os, du kan også benytte chatten i højre side i bunden.Keramiske fliser kan bruges til hele huset, både som badeværelsesflise eller i køkken alrum.Har du spørgsmål så ring eller skriv da endelig.
 • Keope fliser
  Keope er en stor italiensk producent af keramiske fliser. Keramik er et produkt af kaolin, kvarts og feldspat som bliver formet og tørret og derefter brændt ved 900-1600 grader. Keramiske fliser laves i mange former, farver og til mange forskellige ting, nogle er bedst anvendelige som badeværelses fliser hvor andre keramiske fliser kan bruges til stort set alt flisebelægning.
 • NovaBell fliser
 • Marca Corona
 • Imola fliser
 • Stonewall / klippevæg
  Stonewall / Klippevæg Stonewall er en dekorativ stenvæg eller klippevæg, der kan bruges til at skabe et rustikt og råt look indendøre. Hos Dkfliser har vi stor erfaring med at hjælpe vores kunder til at finde den stenvæg eller klippevæg, der passer til netop deres hjem. Kontakt os for at høre mere om Stonewall.
 • Indendørs Granitfliser
  Køb dine indendørs granitfliser hos Dkfliser.dk i dag og få leveret lige til døren.Vi sælger earl gray granitfliser og fine galaxy til lave priser og i super kvalitet.Søger du indendørs granitfliser vi ikke har, så skriv eller ring til os!
 • Sumie skifer / sort skifer
  Skiferfliser købes billigst hos Dkfliser.dk. Vi har både sort skifer samt sumie skifer fliser også kaldet sumie colormix eller rusty skifer. Sumie skifer og sort skifer er blevet meget populært for dens rustikke udseende men også den holdbarhed. Rusty skifer som er kendt for dens " rust " udseende bruges ofte når det skal være rustikt. Mangler du et produkt som vi ikke har er du velkommen til at skrive eller ringe til os.
 • Travertin og Marmor
  Med Travertinfliser fra Dkfliser.dk får du et smukt udseende som ved ingen anden flise. Travertinfliser har været populært siden 70´erne og har de seneste 5-6 år fået sin plads tilbage blande de mere eftertragtede badeværelses fliser. Travertinfliser noche er og bliver en éner, og vi er lagerførende. Køb dine travertinfliser i dag og så leveret lige til døren indenfor 5 hverdage.
 • Prisbaskere
 • Sålbænke
 • Vinduesbænke