Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 40 40 41

Send os en e-mail

Outdoor

Der er 14 varer.

Udendørsfliser til skarpe priser

Vi er stolte af det og derfor fortæller vi det gerne vidt og bredt – vores udvalg af kvalitets udendørsfliser er bare det bedste. Her finder du fliser i alle afskygninger til udendørs brug. Skal du have anlagt terrasse, indkørsel, bede eller trappeopgang – hos DK Fliser finder du mange forskellige udendørsfliser passende til ethvert budget. Sammenlign med konkurrenten og du ved, hvor du skal handle udendørsfliser næste gang. Prisen er bare skarp.

Udendørs fliser til alle haveprojekter!

Slip for at købe fliser forskellige steder – her kan du få billige fliser til alle typer haveprojekter. Betonfliser, belægningsfliser, herregårdssten, granitfliser, brosten, chaussésten og endda et udvalg af granitskærver. Husk at alliere dig med en fagmand, hvis det er første gang, du skal lægge fliser derhjemme. Udendørs fliser skal lægges på det rigtige underlag og her er det vigtigt med afretningsgrus, så du får et godt udgangspunkt. Er underlaget ikke stabilt og jævnt, kan det resultere i knækkede fliser eller udvasket sand, der får fliserne til at hælde, så du får en ujævn belægning. Brug hellere lidt ekstra tid og penge på at få underlaget korrekt, så er du sikker på at få et resultat, der holder sig pænt i mange år.

Billige fliser?

Ja, du tænker nok, at kvalitet og høje priser altid hænger sammen, men sådan behøver det ikke altid at være. Vi har nøje udvalgt vores leverandører og derfor kan vi garantere kvalitet til billige priser. Her får du terrassefliser, fliser til indkørsel og gangarealer til spotpriser. Har vi ikke den ønskede flise på lager, er du altid velkommen til at kontakte os – vi kan helt sikkert skaffe den hjem til dig.

Se lidt af vores store udvalg herunder

Underkategorier

 • Betonfliser / Havefliser
  Betonfliser og havefliser Hos os finder du et stort udvalg af både betonfliser og havefliser. Fliser kan gøre en stor forskel, når de bruges udendørs. For eksempel kan man bruge fliser til at anlægge en udendørs terrasse, ligesom fliser også kan gøre det ud for en sti. Sidst men ikke mindst bruger man også fliser, når der skal laves en indkørsel. Udendørs fliser kan altså bruges i mange forskellige sammenhænge. Derfor kan vores store udvalg af betonfliser og havefliser bruges til mange forskellige ting. Vi har blandt andet betonfliser 40x40 og betonfliser 50x50 i både grå og sort, ligesom vi kan specialfremstille farver efter dit ønske, så du kan få dine betonfliser 50x50 i hvid. Vi ønsker altid at give dig den løsning, der passer bedst, og netop derfor har vi et stort og fleksibelt udvalg af havefliser og betonfliser. Betonfliser 40x40 og havefliser 50x50 kan ligges som gangstier omkring huse, men også i indkørsler, på terrasser og større flisearealer.Havefliser og betonfliser til gode priser Hos DK Fliser får du altid fliser i høj kvalitet til gode priser. Vores ønske er nemlig at give vores kunder adgang til gode fliser, uden at de behøver betale dyrt for det. Selvom vores priser er meget rimelige, behøver du derfor ikke frygte, der er blevet gået på kompromis med kvaliteten. Vi forhandler nemlig kun fliser af høj kvalitet, som er pæne, men som samtidig kan holde til lidt af hvert. Det gælder for både vores havefliser og betonfliser. Når det kommer til at anlægge noget i haven, hvad enten du ønsker at bruge havefliser eller betonfliser, er vi derfor det helt rigtige sted at starte. Brug for hjælp? Vi har som sagt et stort udvalg af både havefliser og betonfliser i størrelserne 40x40 og 50x50, som kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Har du svært ved at finde ud af, hvilke slags betonfliser eller havefliser du skal gå efter, hjælper vi dig gerne. Vi har nemlig stor kendskab til produkterne, der gør os i stand til at give kompetent vejledning. Samtidig hjælper vi dig også gerne, hvis du efterspørger en løsning, som ikke indgår naturligt i vores sortiment. Kan du ikke finde det helt rigtige produkt, vil vi nemlig gerne forsøge at skaffe det hjem til dig. Vores mål er nemlig at give alle vores kunder den bedste løsning, og derfor vil vi gerne gøre brug af vores kontakter for at finde den helt rigtige løsning til dig. Er du i tvivl, mangler et produkt eller har du blot spørgsmål til et eller flere af vores produkter, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 29 82 83 83.
 • Kopsten - Betonfliser
  Her ser du hele vores sortiment af havefliser og betonfliser.Alle betonfliser kan fås i mange forskellige farver, der iblandt grå, gråmix og sort.Vi har bl.a. betonfliser 40x40 og betonfliser 50x50 i grå og sort. Vi kan også specialfremstille farver efter DIT ønske, du kan få din betonfliser 50x50 i hvid. Vi har specialudviklet et produkt, som stærkt formindsker kalkudtrækket på vores betonfliser, havefliser og belægningssten, det kan især ses på farvede fliser. Betonfliser 40x40 og havefliser 50x50 kan ligges som gangstier omkring huse, men også i indkørsler, på terrasser og større flisearealer.
 • Belægningssten
  Stort udvalg af belægningssten Hos Dk Fliser finder du et stort udvalg af belægningssten. Belægningssten er et meget alsidigt produkt, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Blandt andet bruges belægningssten til indkørsler, terrasser, stier og parkeringspladser. Skal man til at anlægge en indkørsel eller en terrasse, kan belægningssten være en god idé at bruge. Hos os finder du et stort udvalg af belægningssten, så du kan få lige præcis det resultat, du ønsker. Blandt andet har vi bondesten og herregårdskvadrater i mange forskellige toner og størrelser. Når det kommer til at købe belægningssten, er vi derfor det rigtige sted at starte. Belægningssten og meget andet Vi er eksperter i fliser og sten. Derfor har vi også en stor kendskab til de forskellige produkter. Det betyder, at du kun finder de bedste produkter i vores webshop. Når du køber belægningssten hos os, er du derfor sikker på at få noget for pengene. Selvom vores belægningssten fås til en god pris, er der nemlig ikke gået med kompromis med kvaliteten. Det gælder for alle produkter i vores store sortiment af både indendørs og udendørs fliser. Vi har nemlig stort fokus på at kunne tilbyde vores kunder sten og fliser af god kvalitet, uden at de behøver betale for meget for dem. Hvis du ønsker belægningssten i høj kvalitet, skal du derfor vælge blandt vores udvalg. Vi har et stort udvalg af belægningssten i mange farver, heriblandt løv, forår, gul, rødmix, grå, sort og mange flere. Vi hjælper gerne Netop fordi vi er eksperter på vores område, har vi også en stor viden omkring de forskellige sten og fliser. Når det kommer til at skulle vælge de rigtige fliser eller belægningssten, er vi derfor den rigtige samarbejdspartner. Vi hjælper gerne til i form af rådgivning og vejledning, når der er brug for det. Hvis du er i tvivl om, hvilken belægningssten, der ville give dig det bedste resultat, eller hvis du blot har spørgsmål til et af vores produkter, kan du altid kontakte os på vores telefon 29 82 83 83.
 • Eksklusive Fliser
 • Betontrappetrin
  Betontrappetrin er en klassisk og pæn løsning.  Mulighederne for at variere former, farver og overflader er store, da der er stort udvalg af færdige trappeelementer og belægningssten, som kan sammesættes på mange forskellige måder.  Se de forskellige farver og mål af trappetrin nedenfor.
 • Rådhusbelægning
  Belægningstypen er kaldt Rådhusbelægning, og fås også med granit kopsten i stedet for beton. Rådhusbelægning forstås ved, at man ligger f.eks. 4 stk 50x50 betonfliser omkranset af kopsten 10x10 eller chaussesten
 • Herregårds Blokke / Kantsten
  Herregårdskvadrat  Herregårdsblokke eller herregårdskvadrat har mange anvendelsesmuligheder.Herregårdsblokke kan bl.a. bruges til:StøttemureKantafskærmning til græsplæneHøjbede Som kantstenSom trappetrinTil at holde siderne på gangstierOpbygning af trapper, fx som trappetrin i betonHerregårdsblokke kan bruges sammen med betonfliser eller havefliser i alle mål, blandt andet betonfliser 30x30 eller herregårdssten
 • Støttemure / Højbede
  Støttemur og højbed Byg din egen støttemur eller højbed i sten. Sten er et naturligt, holdbart og smukt materiale, der er yderst effektivt til at bygge støttemure og højbede med. Hos DKFLISER.dk finder du et stort udvalg af forskellige sten til støttemur og bede, således du kan få sten, der passer ind i dit have. Udover at have sten i forskellige farver og nuancer, så finder du ligeledes sten i forskellige størrelser, forme og typer. Uanset hvilken sten du vælger, så har vi gode lave priser, der gør at du har råd til at bygge med de sten, du bedst kan lide. Støttemur hvordan? Når du skal bygge støttemure er det første skridt altid at vælge den type sten, som du gerne vil bruge. De forskellige sorter af sten, har forskellige egenskaber, som du skal være opmærksom på, når du vælger, hvilke det skal være. F.eks. er Isamar ”selvbærende” og derfor nemmere at lægge korrekt, end for eksempel støttemur blokke, som kræver en mere præcis opmåling. Du finder også den klassiske super 8 sten, hvori der kan beplantes. Når du har valgt den type sten, der passer til din have, så kan du vælge selv at lægge dem eller få en håndværker til det. 
 • Brosten / Slidte brosten
  Brosten / slidte brosten Her finder du vores udvalg af brosten og slidte brosten. Vores brosten er i den højeste kvalitet - men altid til konkurrencedygtige priser. Brosten er tilhuggede natursten, som er bestandige og holdbare. I de senere år er brosten i stigende grad kommet i brug igen. Slidte brosten anvendes til at skabe et rustikt og 'gammeldags' udseende. Køb dine brosten / slidte brosten online her. 
 • Udendørs Granitfliser
  Udendørs granitfliser Hos DK Fliser kan du få et stort udvalg af sten i granit, heriblandt granitfliser til udendørs brug. Granit er et naturprodukt, der har et helt unikt look, og som samtidig holder sit udseende i lang tid. Når du løber granitfliser, har du derfor fliser, der beholder deres smukke udseende årti efter årti, i modsætning til mange andre slags fliser, fx beton. Granitfliser er med deres unikke look og mange muligheder blevet nogle af de for tiden mest moderne fliser. Desuden fås granitfliser i mange forskellige farver, så de kan passe godt til mange forskellige omgivelser og boliger. Står du og mangler nogle smukke og holdbare fliser til haven eller anden udendørs brug, er granitfliser derfor værd at overveje en ekstra gang. Granitfliser til gode priser Du finder hos os et stort udvalg af granitfliser. Vores granitfliser er af den bedste kvalitet, sådan at du er sikret det maksimale udbytte i form af en flot overflade og lang holdbarhed. Dog fås granitfliserne stadig til rigtig gode priser. Hvordan kan det være? Vi ønsker ikke, at vores kunder skal betale for andet end det, de får. På den måde kan du få granitfliser til rimelige priser, uden at det går ud over kvaliteten. Det gælder desuden for alle vores produkter, fordi vi ønsker at give alle vores kunder den bedst mulige løsning til en god pris. Vores granitfliser er skåret ud, så de er ens i størrelse og tykkelse. Desuden er overfladen jetbrændt, så fliserne får et smukt, rustikt udseende, der passer godt til mange forskellige boliger og omgivelser. Vi finder flisen til dig Er du i tvivl om, hvilken flise, der passer til dig? Så hjælper vi dig gerne med at finde det rigtige match. Vi har nemlig stor kendskab til vores fag, der gør os i stand til at give kompetent vejledning, når det kommer til granitfliser. Kan du ikke finde den rigtige granitflise i vores sortiment, så kontakt os, og så prøver vi at skaffe den til dig. Du kan altid ringe til os på telefon 29 82 83 83. 
 • Granit kantsten
  Kantsten og trappesten i granit Hos DK Fliser kan du finde et stort udvalg af kantsten og trappesten i granit. Granit giver et pænt og tidsløst look, som passer ind i langt de fleste omgivelser. Kantsten og trappesten i granit er et naturprodukt, som holder årti efter årti. Når du køber kantsten og trappesten i granit, får du derfor et meget tidsløst produkt, der holder i lang tid og bliver ved at bevare sit udseende. Hos DK Fliser kan du finde et stort udvalg af trappesten og kantsten i granit i mange forskellige former og farver. Uanset hvilken løsning med granit du efterspørger, kan du finde noget, der passer til dig i vores webshop. Vi tilbyder kvalitet til lavpris og en hurtig leveringstid på kun 2-3 dage. Et stort udvalg i kvalitet Hos os finder du et stort udvalg af kantsten og trappesten i høj kvalitet. Når du handler hos os, kan du altid være sikker på at modtage et ordentligt produkt. Vi har nemlig kærlighed til vores fag og vores produkter, hvilket betyder, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Samtidig er det vigtigt for os, at vores kunder ikke kommer til at betale overpris, og derfor vil du også finde vores kantsten og trappesten i granit til rigtig gode priser. Vi ønsker nemlig at kunne give alle muligheden for at flot resultat med gode produkter, uden det behøver koste dyrt. Brug for kantsten og trappesten? Står du og mangler kantsten eller trappesten i granit, kan vi tilbyde dig sten i høj kvalitet. Du kan se vores store udvalg af forskellige muligheder, og finder du ikke det, du søger, vil vi gerne forsøge at skaffe det rigtige produkt til dig. Vi vil også gerne hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvad du skal gå efter. Vi ønsker nemlig at give alle vores kunder den bedst mulige oplevelse. Har du en særlig forespørgsel, tvivl eller blot nogle spørgsmål, er du derfor altid velkommen til at kontakte os på telefon 29 82 83 83. 
 • Chaussésten i granit
  Chaussesten Hos DKFLISER.dk finder du et stort udvalg af granit chaussesten, som er en form for brosten, som er lidt mindre end de traditionelle brosten. Det er en yderst stærk og holdbar sten, der kan bruges til belægning i indkørsler, haver, pladser og stier. Du kan få chaussestenen i mange forskellige farver og nuancer, hvor de alle er utroligt dekorative og flotte. I vores udvalg finder du også stenene i flere størrelser, således du har mulighed for at skabe den belægning, som du bedst kan lide. Billige chaussesten Hos os finder du altid en chaussesten pris, der er lav. Udover vores faste lave priser, har vi ofte tilbud, hvilket gør at du kan få lagt den type belægning, du ønsker til en lav pris. Selvom prisen er lav betyder det ikke, at kvaliteten er ligeså. Vores sten er alle holdbare og i god kvalitet, hvor du derfor kan forvente, at de holder sig flotte rigtig længe. Gå på opdagelse her på siden og find netop de Chaussebrosten, som passer til din indkørsel, have, stier eller andet. Er du i tvivl om, hvilken variant du skal vælge? Fortvivl ikke, vi står altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os på telefon 29 82 83 83, så finder vi sammen ud af hvilke sten, der passer til dit projekt. 
 • Bordursten i granit
  BordurstenBordursten i granit kan bruges til at lave stier i omkranset af pigsten eller chaussesten, se i menuen til venstre. Køb dine billige bordursten i granit hos Dkfliser.dk i dag, og få dine bordursten leveret lige til døren. Alle vores granit bordursten er jetbrændt, så det har en skridsikker overflade.
 • Granittrapper
  Granittrapper og trappetrin i granit Granittrapper er i et bestandigt materiale, der ikke forgår, det forbliver utrætteligt at kigge på år efter år.   Granittrapper er nemme at montere, og fås i mange forskellige farver og mål. Du kan også købe individuelle trappetrin i granit.   Se vores udvalg af forskellige granittrapper og trappetrin i granit nedenfor. Husk vi har meget mere end hvad der er her på siden, har du derfor specielle ønsker, så kontakt os - vi kan helt sikkert hjælpe dig.
 • Alt I GRANIT
  Natursten - alt i granit Hos Dkfliser.dk finder du alt i natursten og granit - til alle formål. Med natursten og granit kan du sætte dit personlige præg på terrasse, belægning, have m.m. Tag et kig på vores udvalg af natursten og granit her på siden - finder du ikke det, du søger, er du velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.
 • Granitskærver / knust granit
  Granitskærver i bigbag Her finder du vores udvalg af granitskærver i bigbag. Bestil granitskærver i bigbag online og få dem leveret til døren.
 • Sålbænke
  Sålbænke købes billigst hos Dkfliser.dk. Sålbænke findes i mange størrelser og varianter. Sålbænke i Danmark er ofte af granit eller skifer. Under hvert produkt kan du vælge netop den størrelse sålbænk der passer bedst til dit behov. Har du ønsker til sålbænke på specialmål kan vi også hjælpe dig. Vi har sålbænkene i alle typer natursten, også keramik og terrasso. De mest almindelige har vi på lager, mens andre er noget vi henter hjem på bestilling.  Se herunder et udvalg af hvad vi har, skule du mangle et produkt som vi ikke online på shoppen har er du velkommen til at skrive eller ringe til os.
 • Brolæggergrus / Afretningsgrus
  Grus / Sand bruges til afretningslag under belægningen. Vi leverer gruset med tiplad eller kran efter ønske, og leveres så vidt muligt med den sammen lastbil som kommer med dine belægningssten. Spørg efter tilbud ved bestilling af belægning.
 • Materialer i Bigbags
  Granitskærver i bigbag, mørtel i bigbag, flis i bigbag, pigsten i bigbag, muld i bigbag samt grus i bigbag er bare nogle af de varer, man kan få leveret i bigbag fra dkfliser.dk. Uanset om du bestiller pigsten i bigbag, mørtel i bigbag, grus i bigbag eller andre materialer fra os får du markedets billigste pris og hurtig levering. Alle priserne er angivet inkl. fragt, go' fornøjelse.
 • Prisbaskere
 • RulleGræs
  Rullegræs
 • *Returpaller*