Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 40 40 41

Send os en e-mail

Betonfliser / Havefliser

Der er 24 varer.

Betonfliser og havefliser

Hos os finder du et stort udvalg af både betonfliser og havefliser. Fliser kan gøre en stor forskel, når de bruges udendørs. For eksempel kan man bruge fliser til at anlægge en udendørs terrasse, ligesom fliser også kan gøre det ud for en sti. Sidst men ikke mindst bruger man også fliser, når der skal laves en indkørsel. Udendørs fliser kan altså bruges i mange forskellige sammenhænge. Derfor kan vores store udvalg af betonfliser og havefliser bruges til mange forskellige ting.

Vi har blandt andet betonfliser 40x40 og betonfliser 50x50 i både grå og sort, ligesom vi kan specialfremstille farver efter dit ønske, så du kan få dine betonfliser 50x50 i hvid. Vi ønsker altid at give dig den løsning, der passer bedst, og netop derfor har vi et stort og fleksibelt udvalg af havefliser og betonfliser.

Betonfliser 40x40 og havefliser 50x50 kan ligges som gangstier omkring huse, men også i indkørsler, på terrasser og større flisearealer.

Havefliser og betonfliser til gode priser

Hos DK Fliser får du altid fliser i høj kvalitet til gode priser. Vores ønske er nemlig at give vores kunder adgang til gode fliser, uden at de behøver betale dyrt for det. Selvom vores priser er meget rimelige, behøver du derfor ikke frygte, der er blevet gået på kompromis med kvaliteten. Vi forhandler nemlig kun fliser af høj kvalitet, som er pæne, men som samtidig kan holde til lidt af hvert. Det gælder for både vores havefliser og betonfliser. Når det kommer til at anlægge noget i haven, hvad enten du ønsker at bruge havefliser eller betonfliser, er vi derfor det helt rigtige sted at starte.

Brug for hjælp?

Vi har som sagt et stort udvalg af både havefliser og betonfliser i størrelserne 40x40 og 50x50, som kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Har du svært ved at finde ud af, hvilke slags betonfliser eller havefliser du skal gå efter, hjælper vi dig gerne. Vi har nemlig stor kendskab til produkterne, der gør os i stand til at give kompetent vejledning. Samtidig hjælper vi dig også gerne, hvis du efterspørger en løsning, som ikke indgår naturligt i vores sortiment. Kan du ikke finde det helt rigtige produkt, vil vi nemlig gerne forsøge at skaffe det hjem til dig. Vores mål er nemlig at give alle vores kunder den bedste løsning, og derfor vil vi gerne gøre brug af vores kontakter for at finde den helt rigtige løsning til dig. Er du i tvivl, mangler et produkt eller har du blot spørgsmål til et eller flere af vores produkter, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 29 82 83 83.

Varer sidevis

Varer sidevis