Handelsbetingelser


Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Dk Fliser/ www.dkfliser.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Dk Fliser/ www.dkfliser.dk.

 

Dokumentation og vejledning
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Dk Fliser/ www.dkfliser.dk, ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

 

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Dk Fliser/ www.dkfliser.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Vognmand/fragtmand, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Dk Fliser/ www.dkfliser.dk.
Dette betyder at varene sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor 3-5 hverdage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Vi leverer til hele Danmark, men dog kun til brofaste øer.

 

Risikoen for varene
Risikoen for varer bestilt i vor WEBSHOP overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side. 
Husk at gemme original emballagen, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

 

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Dk Fliser/ www.dkfliser.dk, skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Dk Fliser/ www.dkfliser.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Dk Fliser/ www.dkfliser.dk har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Dk Fliser/ www.dkfliser.dk.

 

Granit er et naturprodukt, og der kan derfor forekomme farve og struktur forskelle. Dette er en naturlig del af naturlig del af materialet, og giver ikke anledning til reklamation.

Tolerancer i størrelser og tykkelser forekommer, Køber skal acceptere tolerancer på op til +/- 5 mm i forhold til opgivne mål og tykkelser. Kløvede materialer kan have væsentlige tykkelsesforskelle, også i det enkelte emne.

Anvendes der ikke anbefalede lægge eller fuge materialer gives der ikke erstatning for evt. misfarvninger/påvirkninger.

 

Fortrydelsesret
Dk Fliser/ www.dkfliser.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Dk Fliser/ www.dkfliser.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.

 

Ordrer, som skal udføres/leveres efter specialmål, skal afgives skriftligt i form af skitse/tegning med målangivelse. Inden igangsætning af ordren, fremsendes ordrebekræftelse og evt. produktionstegning, som skal godkendes. Eventuelle rettelser, som fremkommer senere efter ordren er godkendt, vil kun blive accepteret, såfremt kunden dækker eventuelle omkostning, der måtte opstå som følge af rettelserne.

 

Oplysningspligt 
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: salg@dkfliser.dk.

Pris og betaling

I Dk Fliser/ www.dkfliser.dk har du mulighed for at betale med Dankort samt internationale kreditkort. Alle priser i Dk Fliser/ www.dkfliser.dk - på web-adressen http://www.dkfliser.dk/ er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.
Gældende til Grønland og Færøerne: Betaling finder sted ud fra Post Danmark"Carry On"(Fly) gældende rater.

Har du brug for hjælp?