Om os

Hos DKfliser finder du alt inden for fliser.

DKfliser er meget mere end en webshop - det er et sted med dig som kunde i fokus. 

Vi har været online siden 2009, og forsøger hele tiden at udvide sortimentet, med de produkter der giver mening inden for vores område. I takt med at flere og flere danskere vælger at handle online, er vores ønske at DKfliser.dk for dig som kunde skal være en one-stop shop, med det mener vi at du skal kunne få alt til dit projekt ét sted. 

Selvom vi er en webshop, er den personlige betjening af vores kunder noget vi vægter højt og netop derfor sidder der også et kompetent team klar, når du ringer til os eller sender os en mail. Vores medarbejdere har specialiseret sig i forskellige varegrupper, så der altid sidder én med stor viden om netop det produkt du er interesseret i. Denne kendskab gør os i stand til at rådgive og vejlede vores kunder ud fra de fleste spørgsmål der kunne melde sig i forbindelse med produktet. Skulle vi mod forventning ikke kunne besvare dit spørgsmål kan vi altid hjælpe dig videre i processen med viden om, hvorvidt det er en fagmand der skal kontakt til, eller måske producenten bag produktet.

Det er vigtigt for os, at der i vores webshop er god kvalitet til gode priser. Når du handler fliser hos os, får du derfor fliser af god kvalitet fra anerkendte danske producenter, der har en stor slidstyrke og en pæn overflade, til en billig pris. Selvom du ikke betaler så meget hos os, som du ville gøre hos andre, kan du derfor vide dig sikker på, at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. 

Uanset hvilket produkt inden for vores fag du står og mangler, kan vi være med til at gøre drømmen til virkelighed. Vi har nemlig et stort udvalg til både indendørs og udendørs brug. Så hvad enten du står og mangler keramikfliser, marmorfliser eller terrassefliser, kan vi være med til at finde de helt rigtige. Vi bestiller også gerne nye fliser hjem, hvis du ikke kan finde den rigtige i det eksisterende sortiment.

Ring til os på 70 40 40 41 og hør mere, eller send os en mail på salg@dkfliser.dk.  
 

Administration & showroom: Industrivej 5, 9600 Aars

 


Medarbejdere:

Mie Ravn

Salg, Ordrehåndtering 

Sabine Bihsberg

Salg, Ordrehåndtering

Natascha Ravnholt

Salg, Ordrehåndtering

 

 

Cecilie Roed

Salg, Ordrehåndtering

Julie Sørensen

Salg, Ordrehåndtering

Simone Sørensen

​​​​​​Produktkoordinator, Salg

Susanne Hassel

Bogholderi 

Michael Iversen

Administration

Christian Iversen

Salg, Administration, 

 

Morten Petersen

Web