Danmarks største udvalg Største udvalg i belægning
Kundeservice Tlf. 70 40 40 41 · Hverdage 9-15
Dansk webshop Tryg & sikker e-handel
Levering i hele Danmark Levering indenfor 3-5 hverdage

Om os

Hos DKfliser finder du alt inden for fliser.

DKfliser er meget mere end en webshop - det er et sted med dig som kunde i focus.

Vi har et stort udvalg af forskellige fliser, støttemure osv. og forhandler gode produkter fra mange anerkendte producenter fra både Danmark og resten af verden. DKfliser.dk skal for dig som kunde være en one-stop shop, med det mener vi at du skal kunne få alt til dit projekt ét sted.
Vores team har siden 2009 specialiseret sig i at guide dig til finde præcis de rigtige produkter. Netop derfor sidder der også et kompetent team klar, når du ringer til os. 

Vores mål er at gøre det muligt for vores kunder at finde de helt perfekte fliser til netop deres rum, uden at de behøver betale for meget. Vi har stort fokus på, at kunden skal have noget for pengene. 

Uanset hvilket produkt inden for vores fag du står og mangler, kan vi være med til at gøre drømmen til virkelighed. Vi har nemlig et stort udvalg af fliser til både indendørs og udendørs brug. 

Så hvad enten du står og mangler keramikfliser, marmorfliser eller terrassefliser, kan vi være med til at finde de helt rigtige.
 

Vores mål er at du som kunde skal have god kvalitet, til god pris. Selv om vores priser er billige, gå vi ALDRIG på kompromis med kvaliteten. Vores kærlighed til faget og vores kendskab til produkterne gør, at vi altid sørger for at levere en vare ud til dig, som vi selv kan stå inde for.
 

Det er vigtigt for os, at der i vores webshop er god kvalitet til gode priser. Når du handler fliser hos os, får du derfor fliser af god kvalitet, der har en stor slidstyrke og en pæn overflade, til en billig pris. Selvom du ikke betaler så meget hos os, som du ville gøre hos andre, kan du derfor vide dig sikker på, at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Vi har nemlig en kærlighed til vores fag og en indgående kendskab til de produkter vi sælger. Netop denne kendskab gør os også i stand til at rådgive og vejlede vores kunder om netop det produkt det produkt der kunne være spørgsmål. Vi bestiller også gerne nye fliser hjem, hvis du ikke kan finde den rigtige i det eksisterende sortiment.

Ring til os på 70 40 40 41 og hør mere.  

 

Administraion: Industrivej 5, 9600 Aars

 


Medarbejdere:

Mie Ravn

Salg, Ordrehåndtering 

Sabine Bihsberg

Salg, Ordrehåndtering

Natascha Ravnholt

Salg, Ordrehåndtering

 

 

 

Cecilie Roed

Salg, Ordrehåndtering

Camilla Lam

Salg, Ordrehåndtering

Susanne Hassel

​​​​​​Bogholderi

Elisabeth Bieling

Produktoprettelse

Simone Sørensen

Produktkoordinator, Salg

Michael Iversen

Administration

 

Christian Iversen

Salg, Administration, 

 

 

Morten Petersen

Web

 

 

 

Har du brug for hjælp?