Terrassen din nabo bliver misundelig over

Findes der noget bedre end sene aftener på terassen med lækkert mad, skønne venner og familie? 

For at skabe den hel rette stemning er det vigtig at du har tænkt over detaljerne. Læs med her, hvor vi har lavet et terrasseinspirations guide til dig. Her vil du finde inspiration på lækre betonfliser og terrassebelægning, og granitfliser.

Hvad enten du har en stor eller lille terrasse eller altan er det vigtig at vælge præcis den flise der passer til din personlighed.

Vælg den rigtige belægning

Med det rigtig underlag til terrassen kan i skabe præcis den terrasse som i ønsker jer. Er det den sydlandske stemning, stilrene betonfliser eller det mere rå granit look du er efter – findes der en belægning som opfylder alle dine ønsker. 

Her ses IBF MarbleLine, hvor brolæggeren har tilpasset flisene så det kan ligge som chelseamønster. Mønstret skabet liv og kombineret med den rå beton giver det et meget eksklusiv look.

Kraftigt inspireret af cheaseamønstret, findes der også denne helt fanstastiske RBRs Hacienda. De varme farver på belægningen kombinerer det sydlandske look med den mere stilrene nordiske linier. 

Granitfliser er helt klart en god investering, til det danske vejr. Det er nemt at holde og forandres ikke selv om det har mange år bag sig. Her skaber du et stilrent look som passer til den danske byggestil.

Selv med helt almindelige betonfliser kan man skabe sit helt egen personlighed på terrassen. Her har man leget lidt med forskellige mål og farver på fliserne. Både den grå og den koks betonfliser er brug til at skabe dette eksklusive look.

Det samme gælder hvis man kombinerer med felter af f.eks. en anden flise, eller anden farve. Fx giver det en super effekt at man har en anden fliserfarve i området under ens terrasse spisebord. Eller at et loungeområde er forhøjet med et trin.

Skab sydlandsk middelhavsstemning med Strukturflisen fra IBF. Den vådstøbte overflade har en hel unik karakter. Den skaber en varm og hyggelig atmosfære.

Serien findes både i kvadratiske, rektangulære og cirkelfliser – hvilket gør at det kun er fantasien der sætter grænser. Et fantastisk produkt hvis du ønsker en spændende og anderledes terrasse.

Mere inspiration

Når først belægningen er på plads, er det tid til at kigge på hvordan man med lækre møbler, plantekasser og belysning kan skabe de helt perfekte rammer på terrassen.

Få terrasseinspiration under: Belysning og loungemøbler.